PenArt

 

 

 

Vrijheid. Zo ervaar ik creativiteit. Teken ik, dan ga ik met pen en tablet op avontuur. Ik borrel en bubbel van de ideeën, zoveel als er wegen naar Rome zijn. Soms weet ik waar het heen gaat, maar net zo vaak ook niet. Onderweg kom ik van alles tegen. Zijweggetjes, geheime ingangen, doodlopende steegjes, onhandige omleidingen, ongebaande paadjes, testcircuits en snelle routes. Ik ga berg op, berg af en dan … kom ik op de plek van bestemming. Het is af. Bijna zonde, want het was zo leuk, op reis.

Pentekenen | PenArt

Pen en inkt. Zwart op wit. Verfijnd, subtiel en gedetailleerd. Van jongs af aan tekende ik traditioneel met pen en inkt. Bloemen, insecten en composities van rijkversierde cirkels. De tijden zijn veranderd en mijn oude liefde steekt inmiddels in een nieuw jasje. Ik teken, schilder en ontdek digitaal. Dat laatste vooral, want wat is er veel te ontdekken. Over avonturen gesproken. Digitaal pentekenen is dan ook zo dynamisch dat het zich beter laat omschrijven als PenArt. Geen soesa verder, want daar hou ik niet van. Voor een impressie staan mijn eerste ontwerpen in de galerij. Nieuwe ontwerpen met bloemen, insecten en circles of life – direct herkenbare cirkels met subtiele, rijke versieringen – zijn in de maak.

Exclusieve kaarten | Illustraties | Decoratie

Terwijl de etalage verder gevuld wordt denk ik: wat wil ik ermee? Ik ben nog maar net op pad, vandaar. Die vraag laat ik dus nog even open. Ik stel hem liever aan jou. Er kan namelijk zo veel. PenArt voor exclusieve kaarten en allerhande papier- en cadeauwaren, illustraties voor gedrukte en online media, of zuiver als decoratie. De hemel is de grens.

PenArt | Voor jou

Exclusieve PenArt is bij uitstek geschikt voor een persoonlijke toets. Ieder bijzonder moment wordt extra speciaal met exclusief ontworpen kaarten, bijpassende papierwaren, bedrukte cadeautjes en dankjewelletjes. Geboorte, bruiloft, jubileum, speciale viering, mijlpaal of een verdrietig overlijden: ze krijgen door een persoonlijke noot net dat beetje aandacht meer en dragen bij aan de beleving en de herinnering van dat bijzondere moment.

ByAnneDesign | Persoonlijke teksten

Met plezier en aandacht kan ik je helpen om exclusief gemaakte PenArt – zoals kaarten, uitnodigingen, menukaarten, programma’s en aankondigingen – te voorzien van persoonlijke teksten. Met woorden die precies passen bij de gelegenheid en bij de mensen om wie het gaat. Om jou, jullie, je familie, of mensen in je vrienden- of werkkring. Vraagt die gelegenheid om een toespraak? Ook dan kun je voor het schrijven van de tekst bij mij terecht. Die is precies op maat en met passende stijl en stem, zodat de spreker zijn publiek comfortabel kan toespreken. En natuurlijk vooral persoonlijk.

Contact | Informatie

Spreekt mijn PenArt je aan en wil je meer informatie om te kijken wat ik voor je kan betekenen? Kun je hulp gebruiken met persoonlijke teksten voor bijzondere momenten? Met of zonder de combinatie met PenArt? Neem gerust vrijblijvend contact op, dan kijken we samen waarmee ik je van dienst kan zijn.

Met artistieke groet,

 

ByAnneDesign | Anneke Kranenburg

 

 

 

 

 

Contact
M 06 1288 3805 | E info@byannedesign.com

ByAnneDesign© 2020

Galerij