Tekstschrijven

 

 

ByAnneDesign is gespecialiseerd in professioneel tekstschrijven, met inhoud, structuur en een lekkere leestoets. Soepel om te lezen, van de eerste letter tot de laatste punt. Kort als het kan, lang als het mag. Strak in de lak of los uit de pols. Altijd helder, inhoudelijk, bijdetijds en passend bij opdrachtgevers, hun diensten, producten en doelgroepen. Met de focus op hun doel. Zoek je dit in een tekstschrijver, dan is de match snel gemaakt.

Anne schrijft | Voor jou

ByAnneDesign – oftewel Anne – schrijft. Op sprekende ­­­­wijze en met tekstkracht. Voor iedereen die sterke teksten nodig heeft, van zuiver zakelijk tot puur promotioneel, prettig persoonlijk en alles ertussen. Voor bedrijven en organisaties in alle soorten, maten en branches. Voor particulieren met speciale wensen. Voor wie geen tijd, geen capaciteit, geen taalgevoel of gewoon geen kaas van tekstschrijven gegeten heeft, maar wel op zoek is naar doelgericht en houtsnijdend schrijfwerk om communicatief krachtig voor de dag te komen. Voor wie de eigen identiteit weerspiegeld wil zien. Of voor wie de punten op de i wil zetten in bestaande tekst.
Anne schrijft. Met plezier, oog voor kwaliteit en aandacht. Voor jou.

Maatwerktekst | Jouw identiteit op 1

Met op maat geschreven teksten zet ByAnneDesign jou, je bedrijf of organisatie en je lezerspubliek in het spotlicht. Jouw identiteit staat voorop om je lezer te laten weten met wie ze te maken hebben. De juiste tone of voice – de schrijfstijl en de schrijfstem – geeft vertrouwen en het gevoel: hier zit ik goed. ByAnneDesign weet jouw stijl en stem snel te vinden en focus aan te brengen met aansprekende, sterke en doelgerichte teksten. Daarmee boei je je lezerspubliek en help je hen helder, gestructureerd en soepel op weg naar jouw producten, diensten, informatie en boodschap. Of het nu gaat om teksten voor brochures, webcontent, nieuwsbrieven, persberichten, redactionele artikelen, columns, gelegenheidsteksten, interviews of andere tekstvormen: maatwerk brengt je doel en je doelgroep samen.

Sprekend schrijven | Met tekstkracht

Tekstkracht? Dat licht ik even toe. Professioneel schrijven van doelgerichte sprekende teksten vraagt om tekstkracht. Dit vergt taallenigheid, een breed interessespectrum, een onderzoekersmentaliteit, flexibel denken en een flinke dosis creativiteit. Je weet precies namens wie je schrijft, waarover, voor wie en met welk doel. Je brengt taal, stijl, stem en structuur samen in een vloeiende schrijflijn. Zo krijgt je tekst kracht bereik je jouw doel. ByAnneDesign helpt je daarbij.

Specialisatie | Projectontwikkeling

Mijn hart ligt bij de dynamische wereld van projectontwikkeling. Bij bouwen. Het hele traject is boeiend. Vooral de aanloop naar een start verkoop en de bouw. Zelfs het galmende geluid van heipalen vind ik fantastisch. Vanuit mijn communicatieachtergrond in de ontwikkelingsbranche heb ik me tijdens het afgelopen decennium gespecialiseerd in het schrijven van promotionele teksten. Ik schrijf onder andere brochureteksten, lezerstoegankelijke technische omschrijvingen, webteksten, nieuwsbrieven, persberichten, redactionele teksten en meer. Kijk maar eens op het schap van mijn archief voor een impressie. Mijn schrijfstijl? Ik schrijf zakelijk-informeel, promotioneel-informatief, klantgericht, helder en compleet. Altijd met projectontwikkelaars, overheden, business partners en woonconsumenten evenwichtig op mijn netvlies.

Locatiefotografie | Projectontwikkeling

In aanvulling op het schrijven van teksten voor projectontwikkelaars maak ik sinds enkele jaren ook locatiefoto’s. Geschikt voor drukwerk en het web. Schrijf ik promotionele teksten voor verkoopbrochures en projectwebsites, dan is de combinatie met locatiefotografie ideaal. Ik maak jouw foto’s precies passend bij het project, met aandacht voor sfeer en detail en helemaal in lijn met de tekst.

Samenwerken | Sterke teksten

Spreekt samenwerken met ByAnneDesign je aan? Dan is de connectie snel gemaakt. We bespreken jouw tekstvraag en hoe ik je kan helpen. Bij interesse ontvang je een maatwerkofferte. Vrijblijvend natuurlijk. Kun je met het aanbod uit de voeten en liggen onze afspraken vast, dan is het tijd om de lijnen uit te zetten en informatie uit te wisselen. Ik vraag, luister, reflecteer en verifieer. Jij vertelt, informeert en omschrijft kaders. Dan ga ik aan de slag. Natuurlijk weten we elkaar tussentijds te vinden voor vragen, aanpassingen en aanvullende informatie. We werken samen. Zo ontstaan sterke teksten. Alles af en allebei tevreden? Dan ontvang je de definitieve teksten volgens afspraak. Mooi op tijd en klaar voor gebruik.

Startgesprek | Op locatie

Werken we voor het eerst samen voor een opdracht? Wil je bijvoorbeeld uitgebreide schriftelijke content voor je website of een brochure? Ben je toe aan gestroomlijnde promotionele tekstuitingen – combinaties van bijvoorbeeld website, brochure persbericht, nieuwsbrief, redactionele tekst en social media  – voor sterke eenduidige communicatie? Zoek je out-of-the-boxteksten voor speciale gelegenheden? Wil je een originele column of cursiefje, een fris interview of juist iets heel persoonlijks? Dan maak ik graag eerst kennis tijdens een startgesprek, bij voorkeur op de plek waar je werkt of aan je keukentafel. De plek die onderdeel is van jouw identiteit, belangrijk voor je uitstraling. Natuurlijk houden we rekening met de geldende maatregelen vanwege COVID-19. Lukt een persoonlijke ontmoeting niet, dan biedt (beeld)bellen altijd uitkomst.

Kleine opdrachten, zoals het schrijven van persberichten, korte nieuwsbrieven of de redactie van bestaande teksten, kunnen gemakkelijk telefonisch en per e-mail afgehandeld worden. Ook als je ByAnneDesign voor het eerst inschakelt.

Contact | Informatie

Schrijf ik jouw tekst? Professioneel, persoonlijk, sprekend, soepel, krachtig en in balans geschreven? Op maat voor jou en je doelgroep? Wil je meer weten over mijn specialisme in de ontwikkelingsbranche? Kun je sfeerverhogende locatiefoto’s voor jouw projectwebsite of verkoopbrochure gebruiken? Of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact op om te zien wat ik voor je kan betekenen!

Een hartelijke schrijfgroet,

ByAnneDesign | Anneke Kranenburg